ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT
Rent A Car Antalya Havalimanı

Rent A Car Antalya Havalimanı

Turizmin tanımı bir çok anlamı içerisinde barındırmaktadır. Doğa, güneş, deniz, tarih, ekonomi, tanıtım, ülke reklamı ve sayılabilecek daha bir çok şey ifade etmektedir. DAHA FAZLA...
AYLIK ARAÇ KİRALAMA ANTALYA

AYLIK ARAÇ KİRALAMA ANTALYA

ANTALYA’DA 2004 YILINDA KURULUP GÜNÜMÜZE KADAR VARLIĞINI GÜÇLENEREK SÜRDÜREN; PROFESYONEL ALT YAPISI İLE GÜVENİ VE SAMİMİYETİ HİSSEDEREK ARAÇ KİRALAYABİLECEĞİNİZ EN DOĞRU ADRESTİR..

BİZDE SÜRPRİZE YER YOK REZERVASYONUNUZ HANGİ MARKA ARAÇ İSE O ARACI TESLİM ALIRSINIZ ŞU YADA MUADİLİ GİBİ CÜMLE KURMAYIZ. REZERVASYON YAPTIĞINIZ ARAÇ VE BELİRTTİĞİNİZ SAATE SADIK KALARAK TESLİMATIMIZI YAPARIZ.
 
FİYATLARIMIZ UZUN DÖNEM KİRALAMA (AYLIK-YILLIK) VE GÜNLÜK KİRALAMALARDA FARKLILIK GÖSTEREBİLİR. FİYATLARIMIZA KDV DAHİL DEĞİLDİR..
7/24 (7 GÜN 24 SAAT) HİZMET VERMEKDEYİZ.
 
ARAÇLARIMIZ 0-3 YAŞ DÜŞÜK KİLOMETRE OLUP SERVİS BAKIMLI VE GARANTİLİDİR.. TÜM ARAÇLARIMIZ FULL RENT A CAR KASKOLUDUR. 
TÜRKİYENİN HERYERİNE ARAC TESLİMATIMIZ VARDIR.. 
GÜNLÜK KİRALAMALARDA FİYAT GÜNÜNE VE YAPACAĞINIZ KİLOMETREYE GÖRE DEĞİŞİKLİK GÖSTERMEKDEDİR.
ARACI KİRALAYACAK KİŞİNİN (YADA BİRİNCİ DERECE YAKININ) KREDİ KARTI OLMASI ZORUNLUDUR..
KİRALAYACAK KİŞİNİN 22 YAŞINI DOLDURMUŞ OLMASI VE EN AZ 2 YILLIK EHLİYETİ OLMALIDIR.
GÜNLÜK KİRALAMALARDA 200 KİLOMETRE AYLIK KİRALAMALARDA 4.000 KİLOMETRE SINIRIMIZ VARDIR BELİRTTİĞİMİZ KİLOMETRE ÜZERİ EXTRA ÜCRETE TABİDİR.
ARAÇLARMIZI TEMİZ TESLİM EDİYORUZ, TEMİZ GETİRMENİZİ RİCA EDİYORUZ.

AYLIK ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALMAK İSTEYEN MÜŞTERİLERİMİZİN BİZİMLE İRTİBATA GEÇEREK ÖZEL FİYAT TEKLİFİ ALMASINI RİCA EDİYORUZ.
UZUN DÖNEM KİRALAMALARDA GENİŞ ARAÇ PARKURUMUZLA SİZLERE DİLEDİĞİNİZ MARKA, MODEL OTOMOBİL VE TİCARİ ARAÇ SEÇENEKLERİ SUNUYORUZ. İKİ YIL VE ÜZERİ KİRALAMALARDA DİLEDİĞİNİZ ARACI SİZE SIFIR ALIP TESLİM EDİYORUZ. ŞİRKETLERE FİLO ARAÇ KİRALAMA ÇÖZÜMLERİ SUNARAK ÖZ SERMAYELERİNİ TİCARET KONULARINA YÖNLENDİRMELERİNİ TAVSİYE EDİYORUZ.

BİZİM ÖNCELİĞİMİZ SİZİN MEMNUNİYETİNİZDİR...

"GÜVENLE KİRALA, KEYİFLE KULLAN…”

RANT TAŞIMACILIK OTOMOTİV TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

MUSTAFA KARPUZ : 0542 787 0 787
SONER AKBULUT   : 0555 033 1 555
DAHA FAZLA...
Ticari Araç Kiralama

Ticari Araç Kiralama

Artık zorunlu trafik sigortası, kasko poliçesi, MTV bandrol giderleri ve servis bakım giderlerini kendinize dert etmeyin. Her yıl kış yada yaz lastiği için ayıracağınız ek bir bütçeye de gerek yok biz sizlere bu hizmeti ücretsiz sunuyoruz. Kaza yapan aracınız size hem zaman kaybı hemde iş kaybı yaşatmaktadır.
DAHA FAZLA...
Antalya Merkez Rent A Car

Antalya Merkez Rent A Car

Antalya yüzölçümü itibariyle Türkiye'nin sayılı büyük şehirlerindendir. Turizm ve Tarım sektörünün sağladığı iş imkanı ve şirketlerin işçi istihdamı arttıkça bölgeye olan göç artmaktadır.  DAHA FAZLA...
Antalya Oto Kiralama Fiyatları

Antalya Oto Kiralama Fiyatları

Antalya Oto Kiralama Fiyatları
Oto kiralama; Herhangi bir binek yada ticari aracın belirli süreler arası ücretinin gün bazında ödenmesi sonucu yapılan hizmet şeklidir. Bu hizmet şekli ekonomik segment araç kiralama ve lüks segment araç kiralama olarak ta ikiye ayrılır. Her iki segment için ayrı fiyat tarifeleri vardır. 
DAHA FAZLA...
Antalya Kiralık Oto

Antalya Kiralık Oto

Antalya yerli ve yabancı bir çok insanın tatil için tercihte bulunmasında önemli değerlere sahip bir şehirdir. Türkiye hatta Dünyanın gözde tatil merkezlerinin en başında gelir.
DAHA FAZLA...
Otomatik Vites Opel Corsa Kiralama Antalya

Otomatik Vites Opel Corsa Kiralama Antalya

1.2 motor benzinli otomatik vites Opel Corsa kiralamaya ne dersiniz? Şehir içi trafiğinde rahat hareket olanağı sunan hatchback kasası ve ekonomik yakıta sahip 1.2 benzinli motoruyla tam bir şehirli.  DAHA FAZLA...
Antalya Havalimanında Araba Kiralama

Antalya Havalimanında Araba Kiralama

Turizmin beşiği Antalya; deniz, kum, güneş, ılıman iklimi ve olağan üstü doğasıyla Ülkemizi Dünya da en iyi şekilde temsil etmektedir. Rusya’dan Kanada’ya kadar Dünyanın her noktasından insanların ilgisini çekmeye ve buraya gelmesini sağlayacak o kadar çok değere sahip ki saymakla bitmez. 
DAHA FAZLA...
Antalya Havalimanı Rent A Car Fiyatları

Antalya Havalimanı Rent A Car Fiyatları

Rent a car sektörü günümüzde ki iş kollarında özellikle Antalya için en çok rekabetin yaşandığı sektördür. Denetlemenin yapılamadığı serbest piyasa da herkes kendi değerlendirmesine göre fiyatlar belirlemektedir. Özellikle araç sayısı az ve işini profesyonel yapmayan firmalar ele alınırsa, yaz aylarını fırsat bilerek astronomik fiyatlar talep edilmektedir.
DAHA FAZLA...
Antalya Havalimanı Kiralık Renault Fluence

Antalya Havalimanı Kiralık Renault Fluence

Renault yıllarca Megan'la sürdürdüğü orta segment liderliğini şimdi Fluence'le sürdürmekte ve hatta üstüne koyarak ilerlemektedir. Ülke şartlarımızı düşündüğümüzde ekonomi ilk sıralarda değerlendirilen bir konudur.
DAHA FAZLA...
Antalya Havalimanı Ucuz Araç Kiralama Firması

Antalya Havalimanı Ucuz Araç Kiralama Firması

Antalya ülke turizmi açısından yerli ya da yabancı insanların tatil için tercih ettiği yerlerin başında gelir. Antalya'da yaz kış devam eden turizm her türlü turistik donanıma sahip ve halkının neredeyse yüzde ellisinin bu sektörden ekmek yediği nadir yerlerdendir.  DAHA FAZLA...
Antalya Rent A Car Havaalanı

Antalya Rent A Car Havaalanı

Rent A Car Antalya, Merkez ve havaalanında yaklaşık olarak 11 yıldır aralıksız araç kiralama hizmeti veren nadir firmalardandır. Araç kiralama ve havalimanı transfer sektörüne uzun yıllar hizmet vermiş bir firma olarak, kazandığı tecrübelerle müşterilerinin beklentilerine en iyi şekilde odaklanmasına katkı sağlamıştır.  DAHA FAZLA...
Antalya Havalimanı Kiralık Araç

Antalya Havalimanı Kiralık Araç

Tatil, iş gezisi, iş toplantısı, konferans, bayii görüsmesi, turistik ya da kültürel turizm amacı ile Antalya'ya yolunuz düşerse sizi karşılamak ve yardımcı olmaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz. 
DAHA FAZLA...
Antalya Havalimanı Rent A Car

Antalya Havalimanı Rent A Car

Antalya Airport Türkiyenin en büyük Avrupa ve Dünyanın sayılı havalimanlarından birisidir. Bir iç hatlar iki dış hatlar olmak üzere üç adet terminal mevcuttur. Antalya merkeze 7 km mesafededir. 
DAHA FAZLA...
Kiralık Lüks Araç Antalya

Kiralık Lüks Araç Antalya

Antalya turizm sektörünü ele alırsak her sınıf insana hitap eden geniş yelpazeye sahip bir şehirdir. Küçük pansiyonlardan 5 yıldızlı ultra lüks otel, tatil köyü ve tesislere kadar her sınıf konaklama şekli mevcuttur. 
DAHA FAZLA...
Araç Kiralama Antalya Havalimanı

Araç Kiralama Antalya Havalimanı

Araç Kiralama, günümüzün ortak gereksinimlerinden biridir. Şehirlerarası uzun yolculuklar yerine hava yolunu kullanarak hem zamandan kazanmak hem de yolda alacağımız risklerden kurtulmak adına oldukça önemli bir hizmet koludur. Örneğin İstanbul’dan Antalya’ya tatil ya da iş gezisi için gelmek isteyen bir vatandaş gidiş dönüş 1 gününü yola ayırmak zorundadır. 
DAHA FAZLA...
Havalimanı Rent A Car Antalya

Havalimanı Rent A Car Antalya

Günümüzde ulaşımın en kolay şekli hava yoludur. Tatil yada iş gezisi olsun zaman kazanmak adına ulaşımda hava yolunun önemi tartışmaya kapalı bir konudur.  DAHA FAZLA...
Antalya Rent A Car Kiralık Lüks Araç

Antalya Rent A Car Kiralık Lüks Araç

Antalya Rent A Car firmaları arasında lüks araç kiralama hizmeti veren nadir firmalardanız.  DAHA FAZLA...
Antalya Havalimanı Kiralık Lüks Araç

Antalya Havalimanı Kiralık Lüks Araç

Antalya havaalanı 3 ayrı terminalden oluşan ülkemizin en büyük havalimanı terminallerindendir. Bir günde indirdiği 937 uçak ve 71.500 yolcu sayısıyla rekor kıran ve her yıl rekor kırmaya da devam eden ülkemizin en önemli havalimanıdır.  DAHA FAZLA...
Antalya Lüks Araç Kiralama

Antalya Lüks Araç Kiralama

Antalya; Dünya Turizminde çok önemli bir yere sahip tatil merkezidir. Çünkü bereketli topraklarıyla ve jeopolitik konumu itibari ile Avrupa ve Asya'yı birbirine bağlayan doğal boğaz konumundadır. Buyüzden insanlık tarihi boyunca tüm dünyanın ilgi odağı olmuştur.
 
DAHA FAZLA...
Rent A Car Antalya

Rent A Car Antalya

Akdeniz’in gözdesi olan Antalya kalabalık nüfusuyla ticaret ve tatil yöresi unvanını almıştır. Yerli ve yabancı turistlerin akın ettikleri doğasıyla, iklimiyle, tabiatıyla, manzarasıyla yaşam mimarı haline gelmiştir.  DAHA FAZLA...
Antalya Kundu Rent A Car

Antalya Kundu Rent A Car

Kundu Antalya'nın şimdilerde yükselen değeridir. Antalya Merkeze ve havalimanına yakınlığıyla bir çok ünlü otel markalarının buraya tesislerini açmasını sağlamıştır.  DAHA FAZLA...
Antalya Rent A Car da Ocak Ayı Kampanyası

Antalya Rent A Car da Ocak Ayı Kampanyası

Kısa zaman önce yeni bir yıla daha merhaba dedik. 2018 yılı turizm açısından beklentilerin oldukça yüksek olduğu bir yıl olmasını umuyoruz. Turizm işletmecileri; otelciler, rent a car ve turizm acenteleri başta olmak üzere birçok turizme dayalı kuruluş olarak 2018’e özel kampanyalar düzenlemekteyiz. DAHA FAZLA...
Rent A Car Antalya Kiralık Lüks Araç

Rent A Car Antalya Kiralık Lüks Araç

Lüks araç günümüzde oldukça fazla tercih ediliyor. İnsanlar her türlü önemli organizasyonlarında lüks araç kullanmayı ve planladıkları davet, düğün, nişan, fuar, parti ve bu gibi organizasyonlara prestij katmayı istemektedirler. DAHA FAZLA...
Antalya Ucuz Araç Kiralama

Antalya Ucuz Araç Kiralama

Araç kiralamak herne kadar gereklilik olsada günümüzde hala lüks tüketime girmektedir. İnsanların ihtiyaç sıralaması yapıldığında araç kiralamak sanırım önem sırasında en sonlarda yer almaktadır. 
DAHA FAZLA...
Rent A Car

Rent A Car

Türkçe anlamı araç kiralama olan rent a car sektörü tüm Dünyada ve Türkiye'de günümüzün önemli iş alanlarındandır. Şirketlerin araç ihtiyacını karşılamak adına filo kiralama, şahısların araç ihtiyaçlarını karşılamak adına da rent a car kelimeleri kullanılmaktadır.  DAHA FAZLA...
Antalya Merkez Oto Kiralama

Antalya Merkez Oto Kiralama

Antalya Türkiye’nin 5. Büyük kenti olarak turizm ve tarım alanında ülkemizi ayakta tutan önemli iş kollarına ev sahipliği yapar. İlk olarak tarımı ele alırsak sera içerisinde turfanda sebze üretimi denilince ilk akla gelen yerdir.  DAHA FAZLA...
Araç Kiralama Antalya

Araç Kiralama Antalya

Araç kiralama türkçe olarak kullanılan aslında tüm dünya da bilinen ortak adıyla rent a car; karşılıklı olarak anlaşma sonucu belirlenen bir bedel karşılığında otomobilin emanet alınma yada verilme sürecidir. 10 yıllık tecrübe sonucu bu sektörde resmi ve gayri resmi çalışan bir çok firmayla karşılaştık. 
DAHA FAZLA...
Kaş Rent A Car

Kaş Rent A Car

Kaş; Türkiye’nin el değmemiş tatil yöreleri ele alınırsa tercih edilmesi gereken yerlerin en başında gelir. DAHA FAZLA...
Antalya Rent A Car

Antalya Rent A Car

Antalya da rent a car firması mı aramıştınız doğru adrestesiniz. 13 Yıllık tecrübesi ve profesyonel ekibiyle, Rent A Car Antalya ; sizin araç kiralama konusunda merak ettiğiniz hertürlü bilgi ve birikime sahip köklü bir firmadır.
DAHA FAZLA...
Ekonomik Araç Kiralama

Ekonomik Araç Kiralama

Antalya araç kiralama şirketleri rekabet konusunda ülkemizde diğer şehirlerde olmadığı kadar fazla düzeydedir. Bugün rent a car ve filo araç kiralama sektörüne; aklınıza gelen en büyük holdinglerden tutun da en küçük şirketlere kadar yatırım yapmayan kalmamıştır desek abartmış olmayız.  DAHA FAZLA...
Antalya Havaalanı Araç Kiralama

Antalya Havaalanı Araç Kiralama

Antalya havalimanı 1960 yılında inşa edilmiş ve o dönemde yalnızca 350-360 metre kare ana binaya sahipti. Ülkemizin özellikle de şehrimizin turizm alanında ki yatırımları ve gelişimi doğrultusunda havaalanımız da günümüzde 168.160 metre kare alandan fazla terminal binasına ulaşmıştır.  DAHA FAZLA...
Antalya Kiralık Araba

Antalya Kiralık Araba

Araba günümüzde olmazsa olmaz ulaşım araçlarının en başında gelir. Şehirleşme geliştikçe ve bu hızla büyümeye devam ettikçe araba kullanmakta önemini arttırmaya devam edecektir. 
DAHA FAZLA...
Antalya Kiralık Yeni Clio Hatchback

Antalya Kiralık Yeni Clio Hatchback

Renault; efsanesi olan Clio markasını çok kısa zaman önce yenileyerek piyasaya sürdü. Eski modeli ile kıyas götürmeyecek derecede yenilenip geliştirilen yeni Clio hem tasarımı hemde motoruyla rakiplerinden bir adım önde gözüküyor.  DAHA FAZLA...
Antalya Havalimanı Araba Kiralama

Antalya Havalimanı Araba Kiralama

Antalya'ya havayolu ile gelmek istiyorsunuz ve yolculuğunuz tamamlandığında sizi güler yüzlü ekibiyle karşılayacak bir rent a car firmasıyla çalışmak mı istiyorsunuz?  DAHA FAZLA...
top