ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalya Lüks Araç Kiralama

Antalya; Dünya Turizminde çok önemli bir yere sahip tatil merkezidir. Çünkü bereketli topraklarıyla ve jeopolitik konumu itibari ile Avrupa ve Asya'yı birbirine bağlayan doğal boğaz konumundadır. Buyüzden insanlık tarihi boyunca tüm dünyanın ilgi odağı olmuştur.
 
Dünya tarihini incelediğimizde Anadolu'nun en eski uygarlıklarına ev sahipliği yaptığını görürüz. Anadolu topraklarımızın neredeyse her köşesi doğal bir müzedir. Antalya'yı ele aldığımızda Likyalılardan Osmanlıya kadar bir çok medeniyete kucak açmıştır. Taş Devrine kadar uzanan dönemlerin eserleri günümüze kadar korunmuş ve sergilenmektedir. Bunlara kanıt olarak Side Antik Kent, Perge Antik Kent, Faselis, Olimpos örnek verilebilir. Antalya kültürel turizmin yanında doğası, denizi ve güneşiyle tatil amacıyla gelen turistleride her türlü imkanı sunmaktadır.
 
Antalya Oto Kiralama Firmaları, Ultra Lüks Otellerden küçük ama son derece modern pansiyonlara kadar hizmet konusunda Türkiyenin en iyisidir. Spor amaçlı gezilere ve kamp dönemlerinde futbol takımlarının uğrak kamp merkezlerine sahip tatil köyleriyle ünlüdür. Bir başka tercih sebebiyse büyük şirketlerin eğitim konferanslarına, iş toplantıları ve bayilik görüşmelerine de ev sahipliği yapmasıdır. Buraya gelen turistlerin ekonomik durumları göz önüne alınırsa Lüx araç kiralama Antalya firmaları arasında geniş araç filosuyla Rent A Car Antalya çok köklü bir firmadır. Bizi tercih ederek talebiniz doğrultusundaki her aracı tam zamanında teslim etme kabiliyetiyle bizden memnun kalacağınızdan şüphe duymuyoruz

MÜŞTERİ YORUMLARI

Bu haber için herhangi bir yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

top