ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalya Havaalanı Araç Kiralama

Antalya havalimanı 1960 yılında inşa edilmiş ve o dönemde yalnızca 350-360 metre kare ana binaya sahipti. Ülkemizin özellikle de şehrimizin turizm alanında ki yatırımları ve gelişimi doğrultusunda havaalanımız da günümüzde 168.160 metre kare alandan fazla terminal binasına ulaşmıştır. 
Hava trafiği bakımından Avrupa’nın 12. Ülkemizin ise 2. en yoğun havalimanıdır. Antalya havalimanı Dünyanın her noktasına uçuş yapan nadir merkezlerdendir. Antalya havaalanı Antalya'nın doğusunda ve merkeze sadece 10 km uzaklıktadır. Muratpaşa ilçesine bağlı olan havaalanı; Lara Kundu ve Belek gibi Antalya'nın en önemli turizm merkezlerine de oldukça yakındır. ( Antalya havalimanının önemli merkezlere olan uzaklığı; Kundu 15 km, Belek 35 km, Side 65 km, Manavgat 60 km, Alanya 125 km, Kemer 58 km, Kumluca 90 km, Finike 120 km, Kaş 220 km, Kaş Kalkan 230 km, Fethiye 235 km, Marmaris 350 km, Kuşadası 400 km, Bodrum 450 km ) Ulaşımın oldukça kolay olduğu Alanya Mersin otoyolu üzerinde kurulmuştur. Antalya havaalanı 1 İç hatlar terminali ve 2 Dış Hatlar Terminali olmak üzere 3 önemli terminale sahiptir. Havaalanı içerisinde bir polis merkezi mevcuttur. Ülkemizin ve Avrupa’nın sayılı büyük havalimanlarından olan Antalya havaalanı 2 sivil 1'de askeri olmak üzere 3 tane piste sahiptir.
 
Ayrıca Antalya askeri havaalanına da ev sahipliği yapar. 2011 (10-25 milyon yolcu aralığında) yılında Avrupa’nın en iyi havalimanı seçilerek önemli bir prestij kazanmıştır. Terminallerin içinde birçok alışveriş mağazası, cafeler, restaurantlar, free shoplar ve rent a car firmaları vardır. Antalya havaalanından gideceğiniz yere ulaşımınızı Havaş, Antalya Büyükşehir Belediyesi terminal otobüsleri, taksi merkezi ve transfer firmaları ile gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz sizi havalimanında karşılayarak gideceğiniz noktaya kadar havalimanı transfer firmamızla güvenle ulaştırabiliriz. Ayrıca antalya havaalanı rent a car firması olarak dilediğiniz marka ve model araçlarımızla size hizmet vermekten mutluluk duyarız. Ekonomik segment ve lüks segment araç kiralama seçeneklerimiz ve geniş araç filomuzla beklentilerinizin fazlası için varız. Havaalanı ofisimiz ve şehir merkezi ofislerimizle 7/24 bizden araç kiralayabilirsiniz. Resmi web sitemiz üzerinden rezervasyonlarınızı online yapabilir, antalya havaalanı araç kiralama hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Firmamızın 7/24 saat hizmet veren havalimanı araç teslimat ekibi sizlerin memnuniyeti için her an yanınızda olacaktır. Antalya havaalanında kiralık araç denilince antalya rent a car  olarak vermiş olduğumuz hizmetlerle hep bir adım önde olmayı ve sizlerin memnuniyetini kazanmayı kendimize misyon edindik. Rent A Car Antalya; Antalya Havaalanı için güven, konfor ve kaliteyi bir arada sunan Antalya'nın önemli bir markasıdır.

MÜŞTERİ YORUMLARI

Bu haber için herhangi bir yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

top