ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalya Havalimanı Kiralık Renault Fluence

Renault yıllarca Megan'la sürdürdüğü orta segment liderliğini şimdi Fluence'le sürdürmekte ve hatta üstüne koyarak ilerlemektedir. Ülke şartlarımızı düşündüğümüzde ekonomi ilk sıralarda değerlendirilen bir konudur.
 
Bu açıdan bakılırsa 1.5 DCİ 90 beygirden başlayan motor seçeneğiyle Fluence yakıt ekonomisi ve performans değerlendirmelerinde ülkemiz adına önemli bir markadır. Halkımızın büyük bir çoğunluğunu orta kesim oluşturduğu için hem satın alırken hem de kullanırken Fluence oldukça kayda değer avantaj sağlamaktadır. Tabi ki buna satarken en çok bizi düşündüren değer kayıpları da eklenirse Fluence bizim ülkemiz adına çok değerlidir. Oldukça büyük kasası ve bagaj hacmiyle bizim kültürümüze de hitap etmekte oldukça ustadır. Biz genelde piknik yapmayı, yaylaya çıkmayı ve bir yere giderken topluca gitmeyi seven bir millet olduğumuz için, küçük bir araç bizim beklentilerimizi karşılamamaktadır.

Ülkemize ve Antalya'ya gelen gurbetçi vatandaşlarımızda düşünüldüğünde, en küçük bir aile bile en az 5 valizle gelmekte buda bagaj hacmi büyük bir araç kiralamayı cazip kılmaktadır. Bunca neden bir araya geldiğinde, Renault Fluence ülkemiz adına oldukça fazla tercih sebebine sahip bir araç olduğu gerçeği kaçınılmazdır. Rent A Car Antalya  olarak ülke şartlarını doğru değerlendiren bir firma olduğumuz için antalya havalimanı kiralık renault fluence konusunda ki taleplerinize cevap vermek adına araç alımlarımızda Fluence markasına öncelik tanıdık. Renault Fluence; siz değerli müşterilerimizin antalya havalimanı araç kiralama konusunda ilk tercihlerinden olduğunu biliyoruz, bu yüzden de bu yıl şirket filomuza kattığımız çok sayıda Renault Fluence'le beklentilerinize cevap vereceğimizi umuyoruz.

MÜŞTERİ YORUMLARI

Bu haber için herhangi bir yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

top