ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalya Havalimanı Kiralık Lüks Araç

Antalya havaalanı 3 ayrı terminalden oluşan ülkemizin en büyük havalimanı terminallerindendir. Bir günde indirdiği 937 uçak ve 71.500 yolcu sayısıyla rekor kıran ve her yıl rekor kırmaya da devam eden ülkemizin en önemli havalimanıdır. 
Dünyanın her noktasından uçuş bulabileceğiniz çok önemli bir havalimanı konumundadır. Avrupa'dan Arap devletlerine ya da Afrika'ya uçuşlarda aktarmalar ve yakıt ikmalleri içinde kullanılan önemli bir noktadır. Ülke turizmi düşünüldüğünde yurdumuza gelen turistlerin neredeyse yarısı Antalya'yı tercih etmektedir. Bu sebepten de Antalya Uluslararası Havalimanı turizm açısından çok önemli bir görev üstlenmektedir.
 
Antalya için tatil ya da iş gezisi planınız varsa turizmin önemli bir kolu olan araç kiralama sektöründe 10 yıllık tecrübe, bilgi ve birikimimizle sizlere hizmet vermek adına havalimanında hizmetinizdeyiz. Şirket filomuzda bulunan 100'e yakın 0-2 yaş arası ekonomik ve lüks segment araçlarla beklentilerinize cevap verebilecek kabiliyete sahip havalimanı rent a car firmaları arasında önemli bir markayız. Tatil planınız tamamsa size tavsiyemiz antalya havalimanı kiralık lüks araç için online rezervasyon yaparak sizlere sunmuş olduğumuz erken rezervasyon kampanyalarımızdan yararlanmanızdır.

MÜŞTERİ YORUMLARI

Bu haber için herhangi bir yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

top