ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalya Rent A Car da Ocak Ayı Kampanyası

Kısa zaman önce yeni bir yıla daha merhaba dedik. 2018 yılı turizm açısından beklentilerin oldukça yüksek olduğu bir yıl olmasını umuyoruz. Turizm işletmecileri; otelciler, rent a car ve turizm acenteleri başta olmak üzere birçok turizme dayalı kuruluş olarak 2018’e özel kampanyalar düzenlemekteyiz.

Rent A Car Antalya araç kiralama firması denilince ilk akla gelen markalardan biri olarak araç kiralama ve havalimanı transferlerinde yeni yıla özel %10 indirim kampanyasıyla 2018’e start veriyoruz.

     Dilerseniz geniş araç filomuzda bulunan ekonomik segment ve lüks segment araç kiralama hizmetlerinden size uygun olanı seçerek şirket temsilcilerimizle irtibata geçebilirsiniz. (Kampanya dahilinde ki araç markalarımızdan bazıları; Peugeot 301, Renault Clio, Renault Fluence, Renault Megane, Renault Talisman, Fiat Linea, Fiat Egea, Honda Civic, Chevrolet Captiva, Chevrolet Aveo, Opel Corsa, Opel İnsignia, Mercedes Viano, Mercedes Vito, Mercedes C-180 AMG, Mercedes E-250, BMW 3.20 D,  BMW 5.20 D, Dacia Duster, Toyota Yaris, Toyota Corolla, Hyundai Accent Blue) Yeni yıla özel uyguladığımız %10 indirim kampanyasından hemen yararlanabilirsiniz. Dilerseniz de online hizmet verdiğimiz resmi web adresimiz olan www.rentacarantalya.com üzerinden rezervasyonlarınızı yaparak kampanyamızı ileriye dönük herhangi bir tarih içinde kullanabilirsiniz.

     10 yıllık rent a car hizmetleri tecrübemiz ile siz değerli müşterilerimizin 7/24 yanındayız. Antalya rent a car da ocak ayı kampanyası size sunduğumuz ayrıcalıklardan yalnızca bir tanesidir. Bizimle irtibata geçerek sizin için sunduğumuz daha birçok kampanya ve fırsatlardan bilgi alabilir ve sizin için en uygun kampanyamızdan faydalanabilirsiniz. Rent A Car Antalya kurulduğu ilk günden bugüne kadar müşteri memnuniyetini kendine ilke edinmiş Antalya adına turizm için hizmet vermeye gayret eden nadir firmaların başında gelir.

MÜŞTERİ YORUMLARI

Bu haber için herhangi bir yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

top