ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Otomatik Vites Opel Corsa Kiralama Antalya

1.2 motor benzinli otomatik vites Opel Corsa kiralamaya ne dersiniz? Şehir içi trafiğinde rahat hareket olanağı sunan hatchback kasası ve ekonomik yakıta sahip 1.2 benzinli motoruyla tam bir şehirli. 
Şehir içi yakıt tüketimi çok düşüktür, bizim sizin için yaptığımız testlerde 7 litre gibi bir rakam çıkmıştır ki buda dizel bir aracın yakabileceği sınırlardadır. Şirketimiz diğer talepleri de göz ününde bulundurarak benzinli ve dizel olmak üzere iki farklı yakıt seçeneğini de sunan araçları bünyesinde bulundurmaktadır. Sizin tercihiniz dizel bir opel corsa kiralamak olursa bu seçenekte araç filomuzda mevcuttur.
Sizin rahatınızı düşünerek filomuza kattığımız opel corsa’nın en önemli özelliği otomatik vites kullanım kolaylığı sağlamasıdır. Şehir içi trafiği düşünüldüğünde neredeyse her köşe başında yer alan trafik lambaları yüzünden çok fazla dur kalk hareketi yapılmaktadır. Bu da size sürekli vites değiştirme zahmeti yaratır ki bizde tam bu noktada size kolaylık sağlayacağını düşünerek, otomatik vites araç kullanmayı tavsiye ediyoruz.  Rent A Car Antalya olarak bünyemizde bulunan birçok araç arasında, yakıt ekonomisi ve kullanım kolaylığıyla otomatik vites opel corsa kiralama antalya her yönüyle size bir adım daha yakın.

 

MÜŞTERİ YORUMLARI

Bu haber için herhangi bir yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

top