ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalya Oto Kiralama Fiyatları

Antalya Oto Kiralama Fiyatları
Oto kiralama; Herhangi bir binek yada ticari aracın belirli süreler arası ücretinin gün bazında ödenmesi sonucu yapılan hizmet şeklidir. Bu hizmet şekli ekonomik segment araç kiralama ve lüks segment araç kiralama olarak ta ikiye ayrılır. Her iki segment için ayrı fiyat tarifeleri vardır. 
Ekonomik segment araçlar; Fiat Linea, Fiat Egea, Fiat Punto, Renault Clio, Clio Symbol 4, Renault Fluence, Opel Corsa, Honda Civic, Volkwagen Jetta, Dacia Duster, Chevrolet Aveo, Hyundai Accent gibi araçlar baz alınırsa günlük 90 TL (20 EURO) den başlayan fiyatlarla kiralanmaktadır. Lüks segment araçlar; Nissan Juke, Chevrolet Captiva, Volkswagen Passat, Mercedes C 180, Mercedes E 220, Mercedes E 250, Mercedes Vito Minübüs, BMW 3.20 D, BMW 5.20 D, Porsche Cayenne, Range Rower, Audi Q7, Audi A4 gibi üst segment araçlar ise günlük 250 TL (55 EURO) den başlayan fiyatlarla kiralanmaktadır. Ekonomik ve lüks araç kiralama fiyatlarımız için araçlar ve fiyatlar sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz.
Antalya gibi ülkemiz adına turizmin başkenti olan bir şehirde rent a car sektörü oldukça önemli bir iş koludur. Küçük sınıf pansiyonlardan, 5 yıldızlı oteller ve ultra lüks tatil köylerine kadar bir çok konaklama şekli mevcuttur. Yaz ve kış turizmin sürdüğü Antalya'da otelcilik sektörü olmazsa olmaz bir diğer iş koludur.
Yaz ayları olduğu kadar kış aylarında da Antalya’ya akın eden insan sayısı hiçte az değildir. Genellikle kış aylarında büyük şirketlerin toplantıları, iş eğitimleri ve birçok futbol kulübünün kamp için tercih ettiği yerlerin başında gelir. Yazın ise doğa, deniz, kum, güneş ve tabiatın eşsiz uyumunu yakından görmek için dünyanın her yerinden insanların akın ettiği Antalya ülkemizin turizm lokomotifidir.
Böyle güzel ve tercih sebeplerinin oldukça fazla olduğu bir kente de Antalya Havalimanı gibi çok büyük ve son derece modern bir terminal yakışırdı. 3 ayrı terminal binasından oluşan Antalya Havalimanı ülkemizin ve Avrupa’nın en büyük terminallerindendir. Antalya havalimanı rent a car firması olarak böyle muhteşem bir tesiste hizmet vermekten gurur duyuyoruz. İki dış hatlar ve bir de iç hatlar olmak üzere üç ayrı terminalde de hizmet veren firmamız 7/24 araç kiralamaktadır. Rent A Car Antalya olarak antalya oto kiralama fiyatları konusunda çok cazip fiyat seçeneklerimiz ve son model araçlarımızla günün her saati hizmetinizdeyiz. Dilerseniz rezervasyonlarınızı online yapabilir, ücretsiz adrese teslim araç kiralama hizmetimizden de yararlanabilirsiniz. Ayrıca erken rezervasyon yapan müşterilerimize özel %10 ve %20'ye varan araç kiralama kampanyalarımız hakkında da şirketimizden bilgi alabilirsiniz. Resmi web sitemiz olan www.rentacarantalya.com platformundan antalya araç kiralama ve havalimanı transfer hizmetlerimiz hakkında detaylı birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.

MÜŞTERİ YORUMLARI

Bu haber için herhangi bir yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

top