ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Kiralık Lüks Araç Antalya

Antalya turizm sektörünü ele alırsak her sınıf insana hitap eden geniş yelpazeye sahip bir şehirdir. Küçük pansiyonlardan 5 yıldızlı ultra lüks otel, tatil köyü ve tesislere kadar her sınıf konaklama şekli mevcuttur. 
Ayrıca küçük şehir lokantalarından son derece modern alakart restaurantlara kadar her türlü ekonomik seviyeye sahip insanlara hitap edecek işletmelere de ev sahipliği yapar. Araç kiralama sektörü de bu şekilde birçok katagorilere ayrılan şirketlere sahiptir.
 
Ekonomik sınıf en ucuz araçlardan Renault Clio, Fiat Albea, Fiat Linea, Reanult Megane, Chevrolet Aveo, Peugeot 301'e kadar, orta segmentte; Renault Fluence, Ford Focus, Volkswagen Jetta, Volkswagen Passat, Nissan Juke, Chevrolet Captiva'ya kadar, üst segmentte Mercedes C-180’den, S-500’e, BMW 3.20’den 5.30 Xdrive kadar birçok araç kiralama seçeneği mevcuttur. Şirketimiz Rent A Car Antalya yı tercih eden siz değerli misafirlerimiz için her segmentte araç seçeneğine sahip çok sayıda araç filosuyla hizmetinizdedir. Lüks araç kiralama da yılların verdiği bilgi birikim ve tecrübeyle her segmentten aracı bünyesinde bulundurarak müşterilerinin beklentilerine cevap verecek kabiliyete sahip güçlü bir firmadır. 
 
Rent A Car Antalya birçok markayla iş birliği yaparak Ülkemizde ve Dünyada hayranlık ve saygı uyandıran; Mercedes, BMW, Porsche, Range Rower gibi prestij sahibi markaları bünyesinde bulundurur. Rent A Car Antalya, havalimanı rent a car firmaları denilince son model araç filosu ve profesyonel ekibiyle ilk akla gelen marka olarak kiralık lüks araç antalya konusunda 7/24 hizmetinizdedir.

MÜŞTERİ YORUMLARI

Bu haber için herhangi bir yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

top