ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalya Havalimanı Rent A Car Fiyatları

Rent a car sektörü günümüzde ki iş kollarında özellikle Antalya için en çok rekabetin yaşandığı sektördür. Denetlemenin yapılamadığı serbest piyasa da herkes kendi değerlendirmesine göre fiyatlar belirlemektedir. Özellikle araç sayısı az ve işini profesyonel yapmayan firmalar ele alınırsa, yaz aylarını fırsat bilerek astronomik fiyatlar talep edilmektedir.
Şirketimiz bunun önüne geçebilmek adına çok önceden dilediğiniz gün ve tarihe günün şartları değerlendirilerek oluşturulan birçok saygın firmanın da uyguladığı fiyat tarifesiyle Antalya da en uygun fiyatlara araç kiralama hizmetini sunmaktadır. Websitemiz üzerinden hangi ayda aracınızı kiralamak istiyorsanız o ay için çok önceden belirlenmiş ve sizin görüşünüze sunulan fiyatlarla kiralamayı yapabilmektesiniz. Böylece fiyat almadan yapılan rezervasyonlarda yaşanan süprizlerle karşılaşmamış olacaksınız. Rezervasyonunuzu tamamladıktan sonra rezervasyon onay belgenizi print edebilir ve dilerseniz tarafımıza imzalatabilirsiniz. Burada aslında şunu demek istiyoruz imzaya gerek kalmadan şirketimizin onayladığı bir rezervasyon onay belgenizle kendi çıkarlarınızı korumuş oluyorsunuz.
Rezervasyon günü geldiğinde tercihiniz olan marka model aracı belge üzerinde yazan rakamla kiralamış olup bunu kanıtlayacak belgeye de sahip olmanız. Antalya rent a car fiyatları hakkında daha fazla bilgi almış ve tatil planlarınızı yaparken araç kiralama konusundaki tereddütlerinizden de kurtulmuş olacaksınız. Şirketimiz resmi web sayfasını ziyaret ederek Rent a car fiyatlarını inceleyebilir ve gerekli olan tüm bilgileri öğrenebilir dilerseniz de online yada telefonla bilgi alabilirsiniz.
Antalya havalimanı rent a car fiyatları ve diğer tüm sorularınız için lütfen bizi ziyaret ediniz.

MÜŞTERİ YORUMLARI

Bu haber için herhangi bir yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

top