ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalya Rent A Car Havaalanı

Rent A Car Antalya, Merkez ve havaalanında yaklaşık olarak 11 yıldır aralıksız araç kiralama hizmeti veren nadir firmalardandır. Araç kiralama ve havalimanı transfer sektörüne uzun yıllar hizmet vermiş bir firma olarak, kazandığı tecrübelerle müşterilerinin beklentilerine en iyi şekilde odaklanmasına katkı sağlamıştır. 
Bunu müşterilerinin taleplerini ön planda tutarak ekonomik segment ve lüks segment araç kiralama olarak her iki kategoride de hizmet vererek kanıtlamıştır. Hizmetlerimizi yalnız araç kiralama ile sınırlı tutmayıp şoförlü vip araç hizmeti ve havalimanı otel transferleriyle birkaç kol daha ekleyerek farkımızı ortaya koyuyoruz. İşini severek yapan ve son derece profesyonel çalışan ekiplerimizle 7/24 havalimanı araç teslimatı yapmaktayız. Online destek hattımız ve resmi web sitemiz üzerinden günün her saati online rezervasyon yapabilir, antalya araç kiralama hakkında merak ettiğiniz her şey için 7/24 bize ulaşabilirsiniz.
 
En alt segmentte ki Fiat Linea'dan üst segmentte Mercedes S 500' e kadar ihtiyacınız olan her araca sahip geniş araç filomuzla sizlerin beklentilerine cevap verecek nadir firmalardan biriyiz. Antalya rent a car havaalanı denilince sizi ilk karşılayan ve aracınızı sorunsuz teslim etmek adına herdaim hazır bekleyen ailenizden biriyiz.

MÜŞTERİ YORUMLARI

Bu haber için herhangi bir yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

top