ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Araç Kiralama Antalya

Araç kiralama türkçe olarak kullanılan aslında tüm dünya da bilinen ortak adıyla rent a car; karşılıklı olarak anlaşma sonucu belirlenen bir bedel karşılığında otomobilin emanet alınma yada verilme sürecidir. 10 yıllık tecrübe sonucu bu sektörde resmi ve gayri resmi çalışan bir çok firmayla karşılaştık. 
Antalya gibi turizm açısından oldukça zengin bir kentte yoğun olması da gayet normaldir. İnsanlarımızın genelde kullandığı tabirle geçim kapısı olarak secilen diğer meslekler gibi olmasa da bir kaç araçla bu işi yapmaya çalışan ama tam anlamıyla beceremeyip vazgeçen çok kişi gördük. Günümüz ekonomik koşullarında ayakta kalıp ve her geçen yıl güçlenerek büyüyen nadir firmalar var.
 
Rent a car Antalya olarak 100'e yakın araç filomuz, profesyonel çalışanlarımız ve çağa ayak uyduran gelişmiş alt yapımızla araç kiralama antalya denilince parmakla gösterilen firmaların başında geliyoruz. Parmakla gösterilmemizin deteyları; her yıl yenilenen araç filomuz, müşterilerimize 7/24 hizmet veren araç teslimat ekimiz, Webhox İnternet Hizmetleri'nin sağlamış olduğu online rezervasyon sistemi, 24 saat telefonun diğer ucunda bekleyen online destek hattımızda görevli personellerimiz, müsteri memnuniyeti için araç takip ve raporlama sistemlerimizde yatıyor. Biz tüm bu hizmetleri sizlerin bizi tercih ederek vermiş olduğu güçle sağlıyoruz. Hizmetlerimizi sadece araç kiralama ile sınırlı tutmayarak filo araç kiralama, havalimanı otel transferi ve şoförlü vip hizmet servisleride sunuyoruz. Rent A Car Antalya olarak kurulduğumuz ilk günden bugüne hep bir adım önde olmayı ilke edindik ve sizlere eniyi hizmeti sunan firma olmak en büyük gayemizdir. Tatil, iş gezisi yada farklı bir amaçla Antalya'ya gelmek isterseniz sizlere bir telefon kadar yakınız. Dilerseniz resmi web sitemiz üzerinden tercih ettiğiniz ekonomik veya lüks segment herhangi bir aracı rezervasyon yapabilir havalimanından ücretsiz teslim alabilirsiniz. 7/24 antalya rent a car  hizmetlerimizle yanınızdayız.

MÜŞTERİ YORUMLARI

Bu haber için herhangi bir yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

top