ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Araç Kiralama Antalya Havalimanı

Araç Kiralama, günümüzün ortak gereksinimlerinden biridir. Şehirlerarası uzun yolculuklar yerine hava yolunu kullanarak hem zamandan kazanmak hem de yolda alacağımız risklerden kurtulmak adına oldukça önemli bir hizmet koludur. Örneğin İstanbul’dan Antalya’ya tatil ya da iş gezisi için gelmek isteyen bir vatandaş gidiş dönüş 1 gününü yola ayırmak zorundadır. 
1 tam günü yolda geçirip en az da 1 gün yol yorgunluğunu atlatma süresi için dinlenmeye ayıracağını düşünürsek pekte akıllıca bir seçenek olmadığını görürüz. Bununla birlikte iş gezisi ya da birkaç günlük dinlenme süresi olan biri için kara yolu hiçte mantıklı bir seçenek değildir. Ayrıca uzun yolculuklarda kaza riskini de düşünecek olursak uzun yol için hava yolu en iyi seçenektir. Ülkemizde henüz hızlı trenlerde her bölge için mevcut olmadığından hava yolu taşımacılığı oldukça önemli bir yoldur. Günümüzde çok eski yıllara oranla havayolu şirketlerinin çokluğu ve neredeyse bütün büyükşehirde olan havalimanı terminalleri uçakla yolculuğu cazip hale getirmektedir. Havayolu şirketlerinin çokluğu beraberinde rekabeti de doğrulamakta buda bizlerin ulaşımını çok ekonomik seviyelere getirmektedir. Bütün bunlar düşünüldüğünde uzun yolculuklarımızı araç yerine havayolunu kullanıp ineceğimiz terminalde ihtiyacımız olan gün kadar rent a car firmalarından araç kiralamak çok mantıklı olacaktır.
 
Antalya havalimanı araç kiralama firmalarını ele alırsak oldukça fazla olduğunu görürüz dolayısıyla rekabette üst seviyededir. Rekabetin getirdiği avantaj ise müşterilerimizin ekonomisi için oldukça fazladır. Bu üst düzeyde rekabette kendini ilk sıralara atan şirketimiz müşterilerimiz için öncelikli olarak ekonomik segment araç kiralama doğrultusunda filosunu oldukça geniş tutmaktadır. (Bunlardan bazıları; Fiat Albea, Fiat Linea, Renault Clio, Renault Megane, Renault Fluence, Chevrolet Aveo, Ford Focus, Hyundai Era, v.b..) ekonomik seviyesi iyi olan müşterilerimize özel sunduğumuz lüks araç kiralamahizmetimiz için lüks araç segmentlerimizde bulunmaktadır. (Mercedes Vito, Mercedes Viano, Mercedes C180AMG, Mercedes E250, Bmw 3.20D, Bmw 5.20D, Volkswagen Passat, Chevrolet Captiva, Nissan Juke v.b..) Seyahatini Antalya için planlayan müşterilerimiz için 7/24 çalışan ofislerimiz tüm terminallerde hizmet vermektedir. Antalya Havalimanı ülkemiz için turizme ve iş hayatına oldukça önemli katkılarda bulunmaktadır. Her yıl havayolu taşımacılığında rekor kıran Antalya havalimanı için rent a car hizmetiyle bizim de bir katkımız olmasından oldukça fazla gurur duyuyoruz. Türkiye’nin en büyük havalimanları arasında olan Antalya havalimanı geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda ülkemiz için hizmetle en iyisini yapacaktır. Antalya havalimanı rent a car firmaları arasında gerek araç filosu gerekse profesyonel alt yapısıyla Rent A Car Antalya çok önemli bir markadır. İşinde uzman ve güler yüzlü çalışma ekibimizle siz değerli müşterilerimizi memnun etmek en asli görevimizdir. Tatil ya da iş seyahati için şehrimize gelmeyi düşünürseniz araç kiralama antalya havalimanı hizmetlerimizden 7/24 yararlanabilirsiniz. Sizin için günün her saati hizmet veren havalimanı araç teslimat ekibimizle irtibat kurabilir, rezervasyon yaptığınız aracı tertemiz teslim alabilirsiniz. Havalimanı araç teslimatlarında şirketimiz müşterilerinden herhangi bir ücret talep etmemektedir. Dilerseniz daha ayrıntılı bilgi almak adına online hizmet hattımızdan bizlere ulaşabilir dilerseniz de tüm rezervasyonlarınız için resmi web sitemizden online hizmet alabilirsiniz. Bizi tercih ederek ailemize katıldığınız için teşekkür ederiz…

MÜŞTERİ YORUMLARI

Bu haber için herhangi bir yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

top