ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Rent A Car Antalya Kiralık Lüks Araç

Lüks araç günümüzde oldukça fazla tercih ediliyor. İnsanlar her türlü önemli organizasyonlarında lüks araç kullanmayı ve planladıkları davet, düğün, nişan, fuar, parti ve bu gibi organizasyonlara prestij katmayı istemektedirler.

Biz de rentacarantalya.com olarak Antalya'da lüks segment araç kiralama firmasının az olduğunu ve bu alana yatırım yaparak müşterilerimize kolaylık sağlamayı amaçladık.

Araç filomuza çok sayıda lüks marka araç katarak, siz değerli müşterilerimize bu alanda çokça tercih yada seçenek sunuyoruz. Sizin isteğiniz hangi marka ise biz size onu sunuyoruz. Her araç merakı olan kişinin hayalinde en az bir lüks araç vardır. Bu; Mercedes, BMW, Creysler, Porsche, Audi, Lincoln, Volkswagen, Jeep, Land Rover, Mini Cooper ve daha bir çok marka olabilir. Sizin ki hangi marka ise hayal etmekle yetinmeyin bize ulaşın ayağınıza kadar gönderelim. Dilerseniz şoförlü vip hizmet alabilir, siz aracın keyfini biz ise aracı sürebiliriz. Deneyimli işinde profesyonel şoförlerimiz sizi dilediğiniz yere güvenle ulaştıracaktır. Her gruptan dilediğiniz markayı hizmetinize sunmaya hazırız.

Rent A Car Antalya olarak 7/24 hizmet  veren araç teslimat ekiplerimiz ile antalya kiralık lüks araç konusunda dilediğiniz an sizin yanınızdayız. Resmi web sitemiz üzerinden yapacağınız lüks araç rezervasyonlarında %10 ekstra indirim avantajına sahip olursunuz. Siz dilediğiniz marka model araç rezervasyonunu tamamlayıp tarafımıza ilettikten sonra sadece 5 dakika içinde araç müsaitliği kontrol edilerek tarafınıza dönüş yapılacaktır. Seçmiş olduğunuz lüks model araç o gün için müsait olmazsa onun muadili ve ona en yakın prestije sahip olan marka tarafınıza önerilir. Bizimle çalışarak doğru tercih yapacağınızdan ve en iyi rent a car hizmetini alacağınız konusunda şüpheniz olmasın.

MÜŞTERİ YORUMLARI

Bu haber için herhangi bir yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

top