ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalya Kiralık Yeni Clio Hatchback

Renault; efsanesi olan Clio markasını çok kısa zaman önce yenileyerek piyasaya sürdü. Eski modeli ile kıyas götürmeyecek derecede yenilenip geliştirilen yeni Clio hem tasarımı hemde motoruyla rakiplerinden bir adım önde gözüküyor. 
Özellikle hatchback modeli görülmeye değer güzellikte tasarımı ile caddeden geçerken herkesin dikkatini çekecektir. Lansman rengi olan kırmızı ve beyaz araçla öğle iyi uyum sağlamış ki tasarımla özdeşleşecek bir ahenk oluşturmuş. 1.5 DCİ motoru manuel vites ve otomatik vites olmak üzere iki farklı sürüş seçeneği sunuyor. Şehrin yoğun trafiğinde rahat yolculuk yapmanız adına bizim tavsiyemiz yeni nesil otomatik vites EDC teknolojisini tercih etmenizdir. Ayrıca araçta park mesafe sensörü, Türkiye uyumlu navigasyon, dijital klima, yağmur sensörü, airbag, abs ve daha sayabileceğimiz birçok özellik mevcut.
Rent A Car Antalya olarak araç markalarının gelişimi ve değişen modellerini yakından takip eden bir firma olarak sizler için yeni nesil Clio yu araç filomuza oldukça iyi sayıda dahil ettik. Dilerseniz sedan kasa clio symbol dizel ya da clio 4 otomatik vites hatchback modelini şirketimizden kiralayabilirsiniz. Her yıl yenilenip büyüyen araç filomuz yeni clio ile daha da güçlü hale geldi. Resmi web sitemiz olan rentacarantalya.com üzerinden antalya kiralık yeni clio hatchback için online rezervasyon yapabilirsiniz. Antalya havalimanı rent a car firması olarak şirket filomuzda ki birçok araç seçeneği ile günün her saati hizmetinizdeyiz.

MÜŞTERİ YORUMLARI

Bu haber için herhangi bir yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

top