ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalya Rent A Car Kiralık Lüks Araç

Antalya Rent A Car firmaları arasında lüks araç kiralama hizmeti veren nadir firmalardanız. 

En alt segmentten, en lüks segment araç grubuna kadar geniş bir araç parkuruna sahibiz. Özellikle şirketlerin filo talepleri için ekonomik grupta Renault Clio Symbol, Renault Fluence,Renault Megane, Fiat Egea, Fiat Linea, Dacia Duster, Dacia Lodgy, Honda Civic, Ford Focus, Volkswagen Jetta, Volkswagen Passat gibi birçok markayı bünyemizde barındırıyoruz. Tatil, konferans, iş eğitimi, bayii toplantıları, düğün nişan, özel davet ve havalimanı transfer hizmetleri içinse Mercedes Vito, Mercedes Viano, Mercedes C-180 AMG, Mercedes E 250 Coupe, Mercedes E220 CDI, BMW 3.20 D, BMW 5.20 D ve Lincoln Limousine Town Car gibi prestij sahibi markalara sahibiz.

Sizin talebiniz hangi marka ve model ise biz hizmetinize sunmaya hazırız. Tatil yada farklı bir nedenle Antalya'ya gelmeyi planlıyorsanız ve burada lüks bir araca ihtiyaç duyarsanız 7/24 hizmet veren profesyonel çalışanlarımızla size bir telefon kadar yakınız. Havalimanı, otogar, otel yada dilediğiniz yerde aracınızı teslim alabilir, adrese teslim araç kiralama ayrıcalığını bizimle yaşayabilirsiniz. Rezervasyonunuzu tamamladıktan sonra Antalya Merkez araç teslimatımız en fazla 1 saat sürmektedir. Antalya ilçe ve beldelerine araç teslimatlarında ulaşım hesaplanarak (merkez, ilçe, belde veya bulunduğunuz noktayla şirketimiz arası km, yol durumu) size kesin süre bildirilecektir.

Rentacarantalya.com; antalya rent a car kiralık lüks araç denilince, ilk akla gelen firma olarak güven ve samimiyeti temsil etmektedir. Amacınız sorunsuz bir araç kiralama hizmeti almak ise sizi Rent A Car Antalya ailesine davet ediyoruz.

MÜŞTERİ YORUMLARI

Bu haber için herhangi bir yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

top