ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalya Havalimanında Araba Kiralama

Turizmin beşiği Antalya; deniz, kum, güneş, ılıman iklimi ve olağan üstü doğasıyla Ülkemizi Dünya da en iyi şekilde temsil etmektedir. Rusya’dan Kanada’ya kadar Dünyanın her noktasından insanların ilgisini çekmeye ve buraya gelmesini sağlayacak o kadar çok değere sahip ki saymakla bitmez. 
Yazın ortasında kar bulabileceğiniz Saklıkent, kentin simgesi haline gelmiş kalesiyle Alanya, Ülkemizin en lezzetli muz üretimini yapan Gazipaşa, Tarihe ışık tutan Antik Kent Side, Dünyada nadir görülebilecek turkuazın en güzel tonuyla Kaş Kaputaş Plajı, Doğa harikası Kemer, Mucizevi şekilde taşlardan ateş çıkan Çıralı Yanartaş doğal yaşamı insanlara sunan Olimpos ve tüm havalimanları arasında büyüklüğü ve yolcu indirme kapasitesiyle sayılı olan Antalya Uluslararası Havalimanı ile Antalya sadece ülkemiz için değil yeryüzü için; yaratılmış göz kamaştıran Dünyanın en güzel şehridir. Hayatınızda bir kez bile olsa bu nadide kenti görmenizi ve bu doğa harikası yerlere rahatça ulaşımınızı sağlayacak dilediğiniz marka ve model araca sahip geniş filosuyla ve sorunsuz bir hizmet almanızı sağlayacak profesyonel ekibi ile tanışmanızı tavsiye ediyoruz.
Rent A Car Antalya, çözüm ortağınız olmak adına antalya havalimanında araba kiralama konusunda dilediğiniz gün ve saatte size bir telefon kadar yakındır.

MÜŞTERİ YORUMLARI

Bu haber için herhangi bir yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

top