ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Rent A Car Antalya

Akdeniz’in gözdesi olan Antalya kalabalık nüfusuyla ticaret ve tatil yöresi unvanını almıştır. Yerli ve yabancı turistlerin akın ettikleri doğasıyla, iklimiyle, tabiatıyla, manzarasıyla yaşam mimarı haline gelmiştir. 
Antalya rent a car firması olarak turizm ve Antalya hakkındaki bilgilerimize dayanarak sizlere biraz Antalya’nın merkezinden bahsedecek olursak, dünyaca ünlü Konyaaltı plajından başlayalım; Antalya’nın renkli plajında herkesimden insanları görmek mümkün burada. Piknik eşliğinde denizin ve güneşin tadını çıkarmak oldukça keyifli, çeşitli spor aktivitelerin yapıldığı canlı müzik eşliğinde içeceklerinizi yudumlarken serinlemeniz mümkün. Gezmeniz ve görmeniz gereken yerler arasında her yıl düzenlenen uluslararası Altın Portakal Film Festivali’ne de ev sahipliği yapan Antalya, Atatürk Kültür Parkı, Cam Piramit ve Dev Akvaryumuyla kültür şehri olmuştur. Yüzlerce otellerin, alışveriş merkezlerin, eğlence kulüplerin bulunduğu şehirde hiç sıkılmadan dilediğiniz gibi hoş vakit geçirebilirsiniz. Antalya limanından bahsedecek olursak burada tekne turlarına katılıp leziz yemekler eşliğinde Akdeniz’in keyfini çıkarabilirsiniz. Antalya’ya akın eden ziyaretçilerin tarihi Kaleiçi semtinin, içerisinde bulunan Üç kapılar, Saat kulesi, Yivli minare ve birbirine bitişik çatılı evlerin manzarasında fotoğraf çekinebilir şehrin merkezinde tramvayla gezinti yapabilirsiniz. Sizlere Kaleiçi rent a car olarak burada da eşlik etmekten mutluluk duyarız. Antalya’nın nezih yerlerinden olan Lara bölgesinde iyi vakit geçirmeniz için birçok mekanlar sizlere hizmet vermekte.
 
Deniz kıyısında manzara eşliğinde keyifli kahvaltılar yapabilir, Düden Şelalesi’nin aktığı Düden Gençlik Parkında bu muhteşem yapıya tanıklık edebilirsiniz. Tertemiz çevresi ve sokaklarıyla bisiklet parkurunda dolaşabilir, yürüyüş yollarında temiz atmosferi ile sporunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Lara; Antalya için çok önemli bir semttir, bizde bunun farkındayız ve lara rent a car olarak ta bu nezih semtimizde ikamet edenler için her an hizmete hazırız. Antalya’nın gözdesi haline gelen bir diğer plajı olan Lara plajında, çamların kokusu eşliğinde piknik alanının oldukça geniş olduğu halka açık alanda pikniğinizi yapabilir, berrak denizinde keyifle yüzebilirsiniz. Plajın yorgunluğunu atmanız için Örnek köy beldesinde villa tipi evlerde konaklamanız mümkün. Rent a car Antalya firmaları arasında her semtimiz için sunduğumuz hizmetlerimizi kundu rent a car olarak ta sunmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye’nin en lüks otellerine ev sahipliği yapan Kundu bölgesinden de bahsetmeden geçemeyiz. Turistlerin sıklıkla tercih ettikleri nadide beldelerden birisidir. Denize sıfır unutamayacağınız güzellikteki 5 yıldızlı ultra lüks otellerde tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Belek’ten bahsedecek olursak Antalya’nın Serik ilçesine bağlı bir beldedir. Geçimini turizm ve tarımdan sağlamaktadır. Çam ormanları ve sahili ile birlikte golf tesisleri beldenin cazibesini artırmıştır. Antalya havalimanından Beldibi’ne sağladığımız transfer hizmetlerimizden yararlanabilir siz yolcuğun keyfini sürerken biz sizi güvenle kalacağınız otele ulaştırabiliriz. Domain adımızdan da anlaşılacağı üzere rent a car antalya denilince ilk akla gelen, aynı zamanda arama motorlarının da ilk sıralarda tercih ettiği bir firma olarak güveni temsil ediyoruz ve sizlere araç kiralama ve transfer konularında 7 / 24 hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Tercih ettiğiniz biz isek aklınızda şüpheye yer vermiyoruz.
 
Rent A Car Antalya; Otomotiv ve rent a car sektöründe yıllardır var olan ismiyle, profesyonel ekibi ve dürüst iş ahlakıyla Antalya araç kiralama firması denilince ilk akla gelen marka olmaktan gurur duyar. Biz kısaca size şunu diyoruz; her segmentten bol seçenekli araç filomuz ve işinde profesyonel güler yüzlü ekimiz ile biz antalya rent a car sektörünün en iyi hizmetini sunan firmasıyız. Ve şunu da çok iyi biliyoruz ki, kendimize olan güven ve inancımız siz değerli müşterilerimizin bizlere sunduğu bir lütuftur.

MÜŞTERİ YORUMLARI

Bu haber için herhangi bir yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

top